Відправка "день в день" відбувається при оформленні та оплаті замовлення до 11:00 год.
Графік роботи:

Пн-Пт: 10:00—19:00

Сб-Нд: Онлайн

Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Замок для вхідних дверей Mottura 54797TBDR56 - це 4-х ригельний замок з клямкою та допоміжним замком під євроциліндр. Він врізний, двосистемний, напівзалежний, з тристороннім замиканням. Корпус і кришка виконані зі сталі. При закриванні на циліндровий замок свердловина сувальдного перекривається спеціальним важелем - "шторкою", перешкоджаючи маніпуляціям відмічками та ускладнюючи вандальні дії. Основний сувальдний замок: Засув - чотири сталеві ригелі діаметром 18 мм, виліт ригелів - 40 мм, за чотири півоберти. Додатковий циліндровий замок: Один ригель діаметром 18 мм, виліт ригеля 20 мм. за два оберти. Видалення ключового відвернення та фалевої ручки (Backset) 63 мм. Засувка відмикається як ручкою, так і ключем. Замок може бути правого та лівого виконання, дана модель правостороння.

Замок Mottura 54797 . Комбіновані замки (PLURISYSTEM) мають два різні типи замикання, суміщені в одному замку, представляють надійний захист від злого та злого: верхній сувальдний механізм забезпечує основне силове замикання замку, нижній циліндровий замок забезпечує контрольну функцію. У замку передбачено залежне замикання обох механізмів: при запиранні циліндрового механізму верхнє ключове перекриває відвір шторки.

Врізний замок Mottura 54797 комплектується ключами нового покоління зі змінним кодуванням, які мають незалежну ліву і праву сторони , оскільки відстань між протилежними зубцями змінюється від позиції до позиції. У зв'язку з цим значно ускладнюється маніпуляційний розтин замку: для визначення кодування ключа необхідно відтворити конфігурацію обох сторін ключа та декодувати перший та інший звороти; завдяки несиметричності сторін ключа кількість кодових комбінацій зростає багаторазово.

Замок Mottura 54797 комплектується 6 сувальд, серед яких є сувальди не мають пружин. Також блок сувальд розташований ближче до внутрішньої частини замку, а стійка хвостовика має вбудований твердосплавний кулька, який перешкоджає висвердлювання. Ця обставина значно ускладнює розтин замку відмичками та іншими кримінальними способами. Рекомендується встановлення марганцевої пластини для замку та броненакладки для циліндрового механізму.

Сувальдні замки Mottura мають спеціальний запатентований механізм проти вдавлювання ригелів усередину замку. Комплект ключів поставляється в індивідуальній упаковці, у комплекті 5 ключів. Кількість кодових комбінацій 144000.

Опис:
Врізний замок. Видалення ключового відвернення: 63 мм
Хід ригелів: 40 мм., за 4-и півоберти.
5 сувальдних ключів. Корпус: 254 х 136 х 30,5 мм.

заклинювання дверного замка за ним потрібно правильно доглядати, адже в ньому може скупчуватися пил та бруд. Тому замки на дверях квартири потрібно змащувати щонайменше один раз на рік, а у разі підвищеного навантаження і до 4-х. Найбільш рекомендовано в цьому випадку використовувати засоби для догляду за замками від виробника, які спеціально призначені саме для даного типу замка. >Замки для вхідних дверей Mottura - це надійні та якісні італійські замки, перевірені часом і позитивно зарекомендували себе серед професіоналів та споживачів.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Замок для вхідних дверей 4-x ригеля з засувкою і допоміжним замком під євроциліндр Mottura 54797TBDR56 (20764)

В наличии >10 шт
Артикул: 20764
4 499 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Артикул 20764
Розділ Замки для вхідних дверей
Бренд Mottura
Країна виробник Італія
  • У відділення Нової Пошти по Україні;
  • У поштомат Нової Пошти по Україні;
  • Кур'єром Нової Пошти по Україні.

Більше інформації про доставку

  • Оплата за реквізитами (IBAN)
  • Онлайн-оплата банківською карткою (monobank)
  • Онлайн-оплата банківською карткою (WayForPay)
  • «Покупка частинами» від monobank
  • «Оплата частинами» ПриватБанку

Більше інформації про оплату

Гарантія на всю представлену продукцію від 14 днів до 10 років, в залежності від сервісу компанії постачальника / виробника.

Вгору